Tentativă de sinucidere în faţa trenului

Admin
de Admin octombrie 13, 2017 12:37

tentativă sinucidere in fata trenului bacau bicazTentativă de sinucidere în faţa trenului care circulă de la Bacău la Bicaz. O femeie din Săvineşti a încercat să-şi pună capăt zilelor aşezându-se pe şine şi aşteptând inevitabilul impact.

În seara zilei de 12.10.2017, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizaţi de către mecanicul trenului Regio 5481 care circulă pe ruta Bacău – Bicaz despre faptul că, la intrarea trenului în halta Săvinești, a observat o persoană de sex feminin așezată pe șine. Acesta a frânat trenul de urgenţă, astfel evitând accidentarea acestei persoane.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție pentru identificarea persoanei. În urma verificărilor efectuate pe raza localității Săvinești, a fost identificată o femeie de 49 de ani la adresa de domiciliu.

Persoana a recunoscut fapta și a fost preluată de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Piatra Neamt. Femeia a fost internată în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.


Admin
de Admin octombrie 13, 2017 12:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]