Telefon furat de la o fetiță de 12 ani, recuperat de polițiștii locali

Admin
de Admin mai 23, 2019 13:02

telefon recuperat de politia localaDoi polițiști locali din cadrul Bioului Ordine Publică 1 – Poliția Locală Piatra Neamț, au prins doi tineri care furaseră un telefon mobil de la o fetiță de 12 ani, în cursul serii de 22 mai 2019, pe strada Aleea Ulmilor, din municipiul Piatra Neamț.

Cei doi agenți ai Poliției Locale Piatra Neamț se aflau în patrulare în cartierul Dărmănești când au fost abordați de minora B.G., care le-a povestit că unul dintre doi tineri care treceau pe lângă ea, i-a smuls telefonul din mână.

Agenții i-au cerut fetiței să-i descrie pe cei doi, iar după o oră, unul dintre făptași, cunoscut ca fiind un om al străzii, a fost găsit pe strada Biruinței (zona Grădinița nr. 5) și imobilizat. Celălalt tânăr a fost și el depistat la câteva străzi distanță (stația de transport în comun TIC TAC), după ce încercase să fugă cu un taxi.

Ambiilor bărbați li s-au întocmit documentele premergătoare constatării infracțiunii de furt și au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor legale. Telefonul furat a fost recuperat de către lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț.


Admin
de Admin mai 23, 2019 13:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]