Tânăr fără permis de conducere prins băut la volan în mașina unui prieten

Admin
de Admin noiembrie 11, 2020 09:26

Tânăr fără permis de conducere prins băut la volan în mașina unui prieten

Polițiștii au depistat în trafic un tânăr care conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere. Din verificări a reieșit că un alt  tânăr i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce.

La data de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un tânăr de 18 de ani, din Valea Ursului, care conducea un autoturism pe DJ 207 C.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a stabilit faptul că un tânăr de 19 de ani, din Valea Ursului, pasager în același autoturism, i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce, desi cunoștea faptul că nu acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.


Admin
de Admin noiembrie 11, 2020 09:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns