Tânăr din Tazlău reținut de polițiști după ce a încercat să dea foc locuinței vecinului

Admin
de Admin aprilie 16, 2019 14:03

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 19 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de distrugere prin incendiere.

La data de 15 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 33 de ani, din Tazlău, despre faptul că în noaptea precedentă un vecin de-al său, a intrat în curtea sa şi a încercat să-i incendieze o anexă a locuinţei.

În urma cercetărilor poliţiştii au depistat persoana în cauză, un tânăr de 19 ani, din Tazlău care şi-a recunoscut fapta, motivând că se afla sub influenţa alcoolului precum şi faptul că în urmă cu ceva timp ar fi avut un conflict verbal cu persoana vătămată.

Din verificări a reieşit că în cursul anului 2017 tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru şase infracţiuni de distrugere prin incendiere comise în perioada ianuarie – mai 2017, fiind eliberat în august 2018.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acesta, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de distrugere prin incendiere, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ.

Astăzi tânărul va fi prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin aprilie 16, 2019 14:03
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget