Tânăr din Podoleni reținut pentru tulburarea liniștii publice

Admin
de Admin ianuarie 29, 2019 13:52

Luni, 28 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești  au identificat și reținut un tânăr de 20 de ani, din Podoleni, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Polițiștii au fost sesizaţi despre faptul că între acesta și o altă persoană  a izbucnit un conflict. Astfel, în timp ce tânărul se afla la o societate comercială din Podoleni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi lovit cu pumnii și picioarele aparatele de jocuri electronice.

Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unei alte persoane, de 19 de ani, tot din Podoleni, provocând indignarea persoanelor aflate în interiorul localului. La faţa locului, întrucât tânărul a continuat să fie violent, a fost încătușat de polițiști și condus la sediul poliției.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 29, 2019 13:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.