Tânăr din Drăgănești cu mandat de arestare preventivă, depistat de polițiști

Admin
de Admin ianuarie 28, 2020 13:10

Investigațiile efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au condus la depistarea unui tânăr din localitatea Drăgănești, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 27 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Drăgănești, care poseda un mandat de arestare preventivă.

Pe numele tânărului, Judecătoria Tîrgu-Neamț a emis un mandat de arestare preventivă, aceasta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Din ancheta polițiștilor au rezultat indicii că, la data de 11 ianuarie, deși se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, fiindu-i stabilită obligația de a nu părăsi localitatea de domiciliu, acesta s-ar fi deplasat la o societatea comercială din Tîrgu-Neamț, unde ar fi provocat scandal și ar fi amenințat cu acte de violență o altă persoană.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, în vederea punerii în executare a mandatului emis de instanța de judecată.

Tânărul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 28, 2020 13:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget