Tânăr din Borca reţinut de poliţişti după ce a făcut accident cu un moped

Admin
de Admin noiembrie 7, 2018 11:51

La data de 4 noiembrie, în jurul orelor 12.00, o femeie din Borca a solicitat intervenția ambulanţei, întrucât nepotul său, un tânăr de 26 de ani, din aceeaşi localitate, se afla în stare de inconştienţă ca urmare a unui accident rutier.

Din cercetări a rezultat faptul că la data de 3 noiembrie, în jurul orelor 22:00, un tânăr de 21 de ani, din Borca, a condus pe DC156-Borca, un moped pe care îl transporta ca pasager pe tânărul de 26 de ani. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi au căzut amândoi pe carosabil, fiindu-le provocate leziuni corporale. Imediat, aceştia au părăsit locul accidentului împreună cu mopedul condus.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de tânărul de 21 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Neamţ. Marţi, 6 noiembrie, acesta a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin noiembrie 7, 2018 11:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]