Spectacol gratuit pentru copiii instituționalizați din Neamţ

Admin
de Admin martie 23, 2018 14:22

Copiii instituționalizați în centrele din subordinea DGASPC au fost invitați de reprezentanții Teatrului Tineretului să participe la un spectacol-lectură, oferta venind în contextul marcării pe data de 20 martie a Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii și Tineret.

Astfel, sâmbătă, 24 martie, de la ora 11:00, copiii de la Complexul de Servicii Elena Doamna, Complexul de Servicii Ion Creangă și Centrul rezidențial pentru copii cu dizabilități din Piatra Neamț vor asista la un nou spectacol din cadrul Clubului de Povești. Va fi pusă în scena piesa “Melcușorul”, de Lavinia Braniște. Actorii Corina Grigoraș (Melcul), Florin Mircea jr. (Bunicul melc), Cătălina Ieșanu (Miriapodul), Ecaterina Hâțu (Povestitorul), împreună cu regizorul Horațiu Mihaiu, le promit copiilor un drum minunat în lumea poveștilor și două ore de amintiri frumoase.

Este al doilea cadou de acest fel venit din partea Teatrului Tineretului după ce în 2017, de Moș Nicolae, s-a jucat spectacolul Visătorul în exclusivitate pentru copiii din sistemul de protecție.

„Acești copii au nevoie de bucurie în viața lor iar magia teatrului îi va transporta în lumea fabuloasă a emoțiilor poveștilor și le va crea cu siguranță amintiri frumoase. Ne bucură foarte mult inițiativa teatrului și le suntem recunoscători că includ și copiii noștri în proiectele lor minunate, dovedind încă o dată că lumea artelor este una plină de empatie și căldură“, a declarat Cristina Păvăluță, directorul general al DGASPC Neamț.


Admin
de Admin martie 23, 2018 14:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget