Șoferi sub influența alcoolului prinși de polițiști în trafic

Admin
de Admin ianuarie 24, 2021 14:10

Șoferi sub influența alcoolului prinși de polițiști în trafic

Sâmbătă, 23 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un bărbat de 49 de ani, din Alexandru cel Bun, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Dumbrava Roșie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la centrul de permanență, unde I s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot la data de 23 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Zănești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Admin
de Admin ianuarie 24, 2021 14:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget