Șoferi depistați de polițiști sub influența alcoolului

Admin
de Admin ianuarie 16, 2019 12:31

Luni, 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au depistat pe DN 15, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Zăneşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au depistat în trafic  un bărbat de 64 de ani, din Grinţieş, care conducea un autoturism pe DC 152 Grinţieş. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot luni, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului  Piatra Neamţ au depistat în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în data de 14 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului  Piatra Neamţ au depistat pe DJ 156 A, în localitatea Girov, un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Piatra Neamţ. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Admin
de Admin ianuarie 16, 2019 12:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]