Şoferi cu permisul suspendat depistaţi de poliţiştii rutieri

Admin
de Admin iulie 17, 2018 12:16

Duminică, 15 iulie, un echipaj al Serviciului Rutier Neamț a depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, din Timișoara, care conducea un autoturism pe DN2, în localitatea Traian.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea dinspre duminică spre luni, în jurul orelor 02:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au depistat în trafic, un tânăr, de 25 de ani, din Gherăiești, care conducea un autoturism pe DN2, în localitatea Boteşti.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă conducătorul auto a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul  avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Asupra tânărului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului  și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Admin
de Admin iulie 17, 2018 12:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!