Se caută şef la Permise şi Înmatriculări

Admin
de Admin noiembrie 10, 2016 10:32

sef-la-permise-conducereAstăzi, la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București se desfășoară examenul pentru șefia Serviciului Permiselor Neamț, care va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Testarea va fi înregistrată.

După ieșirea la pensie a comisarului șef Ioan Simionel, interimar la  SPCRPCIV Neamț a fost desemnat adjunctul Octavian Ursache. Rămâne de văzut dacă acest examen îi va asigura șefia instituției.

Postul scos la concurs este pentru recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor MAI, respectiv absolvenți de studii superioare care îndeplinesc condițiile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului și ale Ordinului MAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne ambele cu modificările și completările ulterioare, postul vacant de șef serviciu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – județul Neamț, prevăzut la poziția 1 din statul de organizare al serviciului respectiv. (G.B.)

 


 

Admin
de Admin noiembrie 10, 2016 10:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil