Scandalagiu din Dumbrava Roșie, reținut de polițiști pentru violență în familie și amenințare

Admin
de Admin iulie 27, 2020 12:01

Scandalagiu din Dumbrava Roșie, reținut de polițiști pentru violență în familie și amenințare

Un bărbat din localitatea Dumbrava Roșie a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de faptul că și-ar fi amenințat soția și ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale.

La data de 25 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 74 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie cu privire la faptul că ginerele său provoacă scandal la domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență soției sale, de 48 de ani, creându-i astfel o stare de temere. De asemenea, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare și violență în familie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială și a legislației in vigoare, inclusiv în cadrul familiei!


Admin
de Admin iulie 27, 2020 12:01
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget