Scandal şi bătaie într-o crâșmă din Icușești, 3 persoane au fost reținute

Admin
de Admin decembrie 23, 2020 11:55

Scandal şi bătaie într-o crâșmă din Icușești, 3 persoane au fost reținute

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 ani și 29 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniște și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 19 decembrie, în timp ce 6 persoane cu vârste cuprinse între 14 și 29 de ani, se aflau în incinta unui bar din localitatea Icușești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi exercitat acte de violență fizică asupra a 5 persoane cu vârste cuprinse între 28 și 58 de ani, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Prin activitatea infracțională desfășurată au fost provocate distrugeri și asupra bunurilor din societatea comercială.

De asemenea, în urma investigațiilor s-a constatat faptul că un tânăr de 27 de ani, ar fi deținut asupra sa un cuțit.

Ieri, 21 decembrie, în baza probatoriului administrat, față de trei dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniște și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Astăzi, cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin decembrie 23, 2020 11:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns