Sancţiuni pentru transport ilegal de material lemnos

Admin
de Admin noiembrie 14, 2017 13:13

transport ilegal lemnÎn data de 12 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat un transport ilegal de material lemnos. Echipele formate din ofițerii Biroul de Combatere Delicte Silvice – IPJ Neamț, împreună cu inginerii silvici au continuat verificările la societatea cu punctul de lucru în comuna Ţibucani.

În urma activităților desfășurate, s-a constatat că societatea comercială a primit în depozit volumul de 8,40 mc cherestea răşinoase, care nu era însoţit la momentul recepţiei de aviz de însoţire secundar, aşa cum prevăd normele legale în vigoare. În urma controlului dispus s-a stabilit că între stocul scriptic şi cel faptic există o diferenţă de 4,86 m.c. cherestea răşinoase (materiale lemnoase ce nu se mai găseau în depozit).

În cauză, polițiștii au luat măsura sancţionării contravenționale a administratorului societății cu suma de 10000 lei. Ca măsuri complementare, au dispus confiscarea fizică a volumului de 8,40 mc cherestea răşinoase şi confiscarea valorică a sumei de 2609,82 lei, reprezentând contravaloarea volumului lipsă de cherestea.


Admin
de Admin noiembrie 14, 2017 13:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!