S-au certat de la o bucată de pământ și au fost ”săltați” de polițiști

Admin
de Admin martie 24, 2020 12:50

Polițiștii au identificat și reținut cinci persoane din Săvinești, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

La data de 20 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 58 de ani a fost amenințat de alte persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului și întrucât cei în cauză prezentau o atitudine ostilă, a fost solicitat sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au participat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Investigațiile au relevat faptul că, în urma neînțelegeri survenite pe fondul unor litigii privind limita unei suprafețe de teren, 6 persoane cu vârste cuprinse între 35 și 65 de ani, toți din Săvinești, și-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicați au tulburat ordinea şi liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

În baza probatoriului administrat și având în vedere pericolul social al faptelor, cei implicați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.


Admin
de Admin martie 24, 2020 12:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]