S-a deschis prima piață volantă din Piatra-Neamț

Admin
de Admin iunie 3, 2024 09:39

S-a deschis prima piață volantă din Piatra-Neamț

Începând de sâmbătă, 1 iunie, pietrenii își pot face aprovizionarea cu produse agroalimentare din prima piața volantă, organizată in Piatra Neamț. Piața este amenajată în zona pietonală a platformei suspendate de peste pârâul Cuejdi (vizavi de Unic). În cele 12 căsuțe din lemn, producătorii locali din domeniul agricol vând o gamă diversă de produse de sezon (legume și fructe), produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, compoturi, zacuscă, murături, produse de panificaţie, flori şi răsaduri.

Primar Andrei Carabelea: „Piața volantă va răspunde atât cererii pietrenilor, dornici de produse naturale și de calitate, cât și producătorilor locali, greu încercați în ultimii ani din cauza condițiilor de desfacere. Mai mult decât atât, această piață volantă, readaptată vremurilor actuale, este o oportunitate pentru promovarea producătorilor locali, a produselor autentice din regiune, precum și pentru promovarea turistică a orașului. Îmi doresc să susținem economia locală și să încurajăm cetățenii să cumpere produse românești”

Această primă ediție a pieței volante este un proiect pilot, iar în funcție de interesul pe care îl vor avea pietrenii, va fi implementat și în celelate cartiere din municipiu. Piața volantă va funcționa timp de o lună (1-30 iunie) și reprezintă un proiect-pilot al Primăriei Piatra-Neamț, în colaborare cu partenerul Camera de Comerţ şi Industrie Neamț.

Admin
de Admin iunie 3, 2024 09:39
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns