Reținuți de polițiști după ce au tâlhărit un bărbat din Hangu

Admin
de Admin octombrie 24, 2019 11:41

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hangu au depistat şi identificat, la scurt timp de la sesizare, persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 21 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hangu au fost sesizaţi de către un bărbat, de 63 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și prin exercitarea unor acte de violență i-au sustras o sumă de bani.

La scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 20-21 octombrie, doi tineri, 21, respectiv 26 de ani, ambii din Hangu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa bărbatului, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-ar fi ameninţat, iar prin exercitarea de acte de violenţă, ar fi constrâns persoana vătămată să le ofere o sumă de bani pe care aceasta o deținea asupra sa.

În urma documentării activităţii infracţionale, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 22 octombrie, cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin octombrie 24, 2019 11:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.