Reținuți de polițiști după ce au bătut doi tineri din Valea Ursului

Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:18

Reținuți de polițiști după ce au bătut doi tineri din Valea Ursului

Polițiștii au identificat și reținut trei persoane din Valea Ursului, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 6 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri au fost agresați fizic în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Valea Ursului.

Din investigațiile efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 33 de ani, din localitatea Valea Ursului, ar fi lovit cu o sticlă un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ion Creangă.

La scurt timp, un alt bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, folosindu-se de un ciob de sticlă, l-ar fi tăiat în zona corpului. De asemenea, cei în cauză, împreună cu un alt bărbat de 58 de ani, ar fi continuat să exercite acte de violenţă atât asupra tânărului de 24 de ani, cât şi asupra fratelui său, în vârstă de 21 de ani.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei trei bărbaţi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

În baza probatoriului administrat, aceştia au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]