Reținută de polițiști după ce a comis mai multe infracțiuni în doar 2 zile

Admin
de Admin ianuarie 7, 2019 13:47

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, o femeie din Bârgăuani. Aceasta a fost introdusă în arestul IPJ Neamţ pentru comiterea mai multor infracţiuni rutiere.

Vineri, 4 ianuarie 2019, în jurul orelor 23:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat o femeie de 39 de ani, din Bârgăuani,  care conducea un autoturism pe DJ 155I, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 10 decembrie 2018. De asemenea, conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut acesteia permisul de conducere şi au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sâmbătă, 5 ianuarie, în jurul orelor 03:50, poliţiştii au depistat-o din nou pe aceasta, în timp ce conducea acelaşi autoturism neînmatriculat, în interiorul localităţii Talpa, din comuna Bârgăuani, fără a avea drept de circulaţie. Aceasta a refuzat testarea alcoolscopică şi  prelevarea de probe biologice, fapt pentru care poliţiştii i-au întocmit un alt dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii au reunit cele două dosare de cercetare penală şi au dispus reţinerea femei pentru 24 de oresub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (două acte materiale), a unei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi a infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (două acte materiale)

Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. 


Admin
de Admin ianuarie 7, 2019 13:47
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Anunturi

Program Vacante Muzicale 2019

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.