Reținut de polițiști pentru că distrus un cabinet medical și a șantajat o persoană

Admin
de Admin februarie 9, 2021 10:05

Reținut de polițiști pentru că distrus un cabinet medical și a șantajat o persoană

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și șantaj.

În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, la data de 5 februarie 2021, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost descoperite mai multe bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Din investigațiile a reieșit că, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2021, bărbatul ar fi incendiat mai multe bunuri din interiorul unui cabinet medical din Podoleni, provocând un prejudiciu estimat la aproximativ 50.000 de lei.

De asemenea, în perioada 12 ianuarie – 1 februarie, acesta ar fi pretins de la persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani, din Roznov, diferite sume de bani, pentru a nu dezvălui anumite informații pe care le deține despre aceasta.

La data de 7 februarie, în baza probatoriului administrat, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin februarie 9, 2021 10:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget