Reținut de polițiști după ce și-a bătut soția și a amenințat-o cu cuțitul

Admin
de Admin iunie 15, 2020 15:30

Reținut de polițiști după ce și-a bătut soția și a amenințat-o cu cuțitul

La data de 4 iunie , bărbatul de 31 de ani, din Sagna, a fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de soţul său.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, ar fi lovit-o pe soția sa în zona feței și a corpului și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, cel în cauză ar fi distrus geamurile de la două uși din imobil.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației in vigoare!


Admin
de Admin iunie 15, 2020 15:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns