Reținut de polițiști după ce a lovit un cetățean într-un bar

Admin
de Admin februarie 10, 2020 12:56

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din Botești, bănuit că ar fi lovit o altă persoană.

La data de 7 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din Botești, pe care l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

În urma activităţilor investigative desfăşurate a reieșit că, la data de 6 februarie, în timp ce un bărbat de 38 de ani, se afla în incinta unei societăți comerciale din localitatea Nisiporești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan și a consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit cu pumnul în zona feței un bărbat de 31 de ani. În urma loviturii, victima a căzut la sol, lovindu-se de podea și suferind multiple leziuni ce necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Astfel, având în vedere leziunile suferite, polițiștii au dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 8 februarie, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin februarie 10, 2020 12:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget