Reținut de polițiști după ce a bătut un consătean

Admin
de Admin aprilie 19, 2019 15:11

Poliţiştii Postului de Poliţie Stăniţa au reţinut pentru 24 de ore un  bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

La data de 16 aprilie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stăniţa au fost sesizaţi de către un bărbat de 54 de ani, din Stăniţa, despre faptul că la data de 29 martie 2019 a fost lovit de către un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, fiindu-i provocate leziuni ce au necesitat aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că la data de 29 martie, în urma unui conflict, bărbatul de 32 de ani l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei pe cel de 54 de ani. În cauză a fost dispusă schimbarea încadrarii juridice a faptei din infracţiunea de lovire sau alte violenţe în infracţiunea de vătămare corporală.

Poliţiştii au reţinut persoana în cauză pentru 24 de ore, în arestul IPJ Neamț, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin aprilie 19, 2019 15:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.