Reținut de polițiști după ce a bătut un cetățean într-un magazin

Admin
de Admin ianuarie 30, 2020 15:44

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați, la data de 29 ianuarie, de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Mobilizarea imediată a polițiștilor de investigații criminale a dus la identificarea și prinderea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, se află în incinta unei unități economice din Tîrgu-Neamț, fără a avea un motiv, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 39 de ani, creându-i multiple leziuni.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 30, 2020 15:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]