Puteţi vota specialiştii din Neamţ pentru excelența în Asistență Socială

Admin
de Admin februarie 19, 2018 12:45

Cei mai buni profesioniști din Asistența Socială din județul Neamț intră din nou în competiție pentru obținerea recunoașterii naționale în cadrul Galei Excelenței ce va avea loc pe data de 20 martie, la Ateneul Român din București.

Sucursala Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali a desemnat pentru al cincilea an consecutiv cei mai buni specialiști care activează în domeniu sau care, prin activitățile lor, au susținut și promovat  asistența socială.

Aceștia pot fi votați on-line începând de astăzi, 19 februarie, și până pe data de 26 februarie, ora 00.00 iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare ce va avea loc în intervalul 27 februarie-12 martie.

Finaliștii vor fi premiați în seara de gală, la Ateneul Român, gazda  evenimentului fiind și de această dată Andreea Marin.

Evenimentul este organizat de CNASR și își propune să celebreze Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai dedicați asistenți sociali dar şi a celor care au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Județul Neamț are profesioniști nominalizați atât la categoria asistentul social al anului cât și la categoria personalităților care au susținut activitățile din domeniul asistenției sociale.

Mulți dintre nominalizați sunt angajații DGASPC Neamț, ei concurând pentru recunoașterea națională cu profesioniști din toată țara.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe site-ul  http://gala.cnasr.ro/index.pl/nominalizare_premii_ro iar cei care doresc să susțină profesioniștii nemțeni pot vota accesând secțiuea  http://poll.cnasr.ro/ . Profesioniștii din cadrul DGASPC nominalizați anul acesta pentru întreaga activitate desfășurată în 2017 sunt următorii:

Categoria Asistenţi Sociali

http://poll.cnasr.ro/poll/1 – Premiul pentru asistentul social al anului – Mirela Negruș, DGASPC Neamț,

http://poll.cnasr.ro/poll/2Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului – Mirela Mihaela Orza-Cohut,  DGASPC Neamț

http://poll.cnasr.ro/poll/3Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi – Ion Meza, Centrul Păstrăveni, DGASPC Neamt și Anca Diana Aileni, DGASPC Neamț

http://poll.cnasr.ro/poll/11 –  Premiul pentru Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale – Alina Elena Chiriac, DGASPC Neamț.


Admin
de Admin februarie 19, 2018 12:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget