Prostituate şi proxeneţi trimişi după gratii

Admin
de Admin noiembrie 13, 2016 14:12

prostituate-si-proxenetiProcurorii DIICOT – Biroul Teritorial  Neamţ au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 persoane, 2 femei si 2 bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui  grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și  proxenetism. În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015 şi până în prezent pe raza municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, a fost constituit un grup infracţional specializat în exploatarea sexuală a unor tinere,  majore  şi minore, provenite din familii dezorganizate sau din centre de plasament.

Minorele şi majorele erau cazate în locaţii închiriate de către membrii grupării în vederea practicării prostituţiei fie prin anunţurile din ziarele locale fie de pe şoseaua de centură a municipiului Piatra Neamţ. Minorele erau determinate prin amenințări și violențe fizice să stea pe șoseaua de centură circa 8 – 10 ore, indiferent de condițiile meteo, pentru a obține o sumă minimă de bani.

În condițiile în care minorele nu realizau sumele stabilite, acestea erau amenințate cu bătaia. În timpul practicării prostituţiei minorele erau supravegheate de către membrii grupului, iar tarifele pe care acestea le solicitau  clienţilor erau stabilite de lidera grupului. În cazul în care victimele  nu reuşeau să realizeze un venit minim, erau certate, ameninţate cu acte de violenţă sau agresate fizic. Pentru cei 4, procurorii nemţeni au obţinut de la magistraţi arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 13, 2016 14:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil