Prins sub influența alcoolului și cu 124 km/h în localitate

Admin
de Admin martie 9, 2021 15:32

Prins sub influența alcoolului și cu 124 km/h în localitate

La data de 7 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din Borca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Sabasa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 8 martie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 D, în afara localității Bahna, cu o viteză de 124 km/h .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Admin
de Admin martie 9, 2021 15:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget