Prins de polițiști după ce a furat din 2 magazine din Roznov

Admin
de Admin mai 8, 2019 14:04

Poliţiştii roznoveni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamţ.

Ieri, 6 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au identificat şi reţinut un tânăr de 18 ani,  bănuit de furt calificat din societăţi comerciale.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, domiciliat în oraşul Roznov, în noaptea de 29 – 30 aprilie 2019, ar fi pătruns prin spargerea geamurilor de la uşile de acces, în incinta a două societăţi comerciale, din Roznov, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.300 de lei (reprezentând bunuri, valori sustrase şi distrugerile create).

În fapt, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au fost sesizaţi de către o femeie de 56 de ani, din Roznov, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 29 – 30 aprilie, în societatea comercială administrată de aceasta, situată pe strada Tineretului, din Roznov, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii au extins cercetările şi au descoperit o altă societate comercială, din Roznov, din interiorul căreia, în noaptea precedentă, a fost sustrasă o sumă de bani şi casa de marcat.

Astăzi, poliţiştii vor prezenta tânărul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 8, 2019 14:04
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]