Premiera filmului “Comedie cu… bucluc” la Teatrul Tineretului

Admin
de Admin februarie 28, 2018 12:29

Echipa copii comedie cu buclucJoi, 1 martie, odată cu sosirea calendaristică a primăverii și odată cu ziua marelui povestitor Ion Creangă, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, începând cu ora 17:00, va avea loc premiera filmului Comedie cu… bucluc.

Filmat în vara anului 2017, în Tabăra de Film și Televiziune „Cine(i) STAR?” – ediția a III-a – acest mediu metraj face trimiteri la momente din legendarul „BD la munte și la mare”. Este o comedie ce are ca protagoniști copii și adolescenți din județele: Neamț, Iași, Vaslui și Dâmbovița, care au aplicat practic, astfel, cunoștințele dobândite în cadrul taberei. Acțiunea se petrece în Centrul de Tineret „Vestitorii Bucuriei”, de la Bălțătești, la mănăstirile Agapia, Văratec și Brădițel, precum și în Pădurea de Argint, în locuri pe care filmul le promovează. Apariție specială au în cadrul filmului artiștii din “Ceata lui Zâmbilici”, o îndrăgită trupă pentru copii. Scenariul și regia sunt semnate de Victor Mihalache.

Tabăra este organizată de Asociația Culturală “Star”, din Piatra Neamț, cea care realizează și Festivalul Internațional „Volare”, festivalul „Ziua Zâmbetului de Copil” și manifestarea complexă „Europa văzută prin ochii copiilor”.

„Acest film este o nouă încununare a activităților din Tabăra “Cine(i) STAR?” și vine după peliculele „Tabăra” și „Misterul măștii musicale”, realizate în 2015 și 2016. Aici participanții au învățat noțiuni de jurnalism, de actorie, muzicale și coregrafice. Abia așteptăm ediția de anul acesta, la care așteptăm cât mai mulți vechi și noi prieteni! De asemenea, doresc să mulțumesc Primăriei municipiului Piatra Neamț pentru faptul că mereu susține activitățile desfășurate de asociația noastră și Teatrului Tineretului, gazda noastră deschisă la activitățile pentru copii”, a declarat Denisa Stoian, președintele Asociaței „Star”.

Intrarea la spectacol este liberă!


Admin
de Admin februarie 28, 2018 12:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!