Polițiștii din Bicaz au fost vizitați de elevi, în cadrul programului ”Școala Altfel”

Admin
de Admin aprilie 19, 2019 15:21

Poliţiştii din Bicaz au fost gazdele a 250 de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr.1 Bicaz, în cadrul programul şcolar Şcoala Altfel: Să Ştii Mai Multe, Să Fii Mai Bun.

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au organizat o activitate cu elevii, conform obiectivelor prevăzute în programul şcolar ŞCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN, dar şi a celorlalte programe instituite la nivel national precum Programul local de prevenire a delicvenţei juvenile şi Programul local de prevenire a accidentelor rutiere.

Elevii, însoţiţi de cadrele didactice, au fost primiţi în sediul Poliţiei oraşului Bicaz, unde poliţiştii au avut ocazia să ofere răspunsuri la întrebările adresate, dar şi să le ofere câteva sfaturi cu privire la modul de relaţionare cu celelalte persoanele şi instituţii publice, fiindu-le prelucrate prevederi referitoare la respectarea normelor privind ordinea şi siguranţa publică şi principalele reguli de circulaţie ce trebuie respectate la deplasarea pe drumurile publice. Totodată, poliţiştii le-au prezentat elevilor atât activităţile specifice muncii de poliţie, cât şi autospecialele din dotare.

La activitate au participat şi poliţiştii criminalişti care au împartăşit şcolarilor câteva dintre tehnicile criminalistice folosite pentru descoperirea tuturor tipurilor de urme.

Activitatea a beneficiat de un impact pozitiv în rândul elevilor, iar la  final aceştia au primit din partea poliţiştilor, insigne, materiale preventive, baloane şi steguleţe.


Admin
de Admin aprilie 19, 2019 15:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]