Polițiștii au depistat persoana care ar fi furat un autoturism din Grumăzești și ar fi încercat sustragerea altor două

Admin
de Admin ianuarie 31, 2018 12:45

În dimineața zilei de 29 ianuarie, în urma unei sesizări privind o tentativă de furt de auto, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, care este bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările desfășurate de polițiști, a reieșit faptul ca acesta ar fi încercat să sustragă un autoturism din Târgu Neamț, în noaptea de 27 ianuarie, pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu, respectiv comuna Petricani. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul bărbatului din Grumăzești, în aceeași noapte, pe care l-a condus pe drumul public si l-a abandonat pe raza satului Țolici, sustrăgând din vehicul trei chingi auto.

Polițiștii de investigații criminale au reunit dosarele penale privind faptele săvârșite de tânăr și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, furt calificat şi tentativă la furt de folosință, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin ianuarie 31, 2018 12:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt