Pietoni accidentați pentru că au traversat prin loc nepermis

Admin
de Admin decembrie 7, 2018 12:42

Joi, 6 decembrie, în jurul orei 18:00,  poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu-Neamţ au intervenit la un accident rutier produs pe strada Ştefan cel Mare din Tîrgu-Neamţ şi soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că în timp ce un tânăr, de 29 de ani, din Iaşi, conducea un autoturism, din direcţia Tîrgu- Neamţ către Timişeşti, a surprins şi accidentat un bărbat, de 79 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului victima a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluată şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Tot la data de 6 decembrie, în jurul orei 19:00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au intervenit la un accident rutier produs pe strada Calea Tazlăului din Roznov şi soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Piatra Şoimului a condus un autoturism pe strada Calea Tazlăului, din direcţia Borleşti către Roznov, moment în care a surprins şi accidentat un tânăr de 28 de ani. Persoana accidentată, din localitatea Borleşti, ar fi intenţionat să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Tânărul din Borlești a suferit leziuni corporale și a fost preluat şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au reţinut permisul de conducere ambilor șoferi şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin decembrie 7, 2018 12:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.