Piatra Fest 2024: de Zilele Orașului, celebrăm comunitatea pietreană!

Admin
de Admin iunie 3, 2024 22:36

Piatra Fest 2024: de Zilele Orașului, celebrăm comunitatea pietreană!

Piatra Fest 2024 este aproape! Am pregătit o ediție în care ne vom bucura de orașul nostru și oamenii săi, cu super concerte, momente artistice, Gala Generațiilor, festivalul gastronomic Piatra Food Fest și multe surprize.

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 28-30 iunie și aduc pe scena de la Curtea Domnească artiști îndrăgiți de toată lumea și o atmosferă spectaculoasă. Seara de 28 iunie debutează cu Leyah, cântăreață, pianistă și compozitoare, consacrată de stilul cinematic pop. Sâmbătă, pe 29 iunie, ne întâlnim cu Andra, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii românești, care prin vocea și versurile sale unește generații și bucură suflete. Spectacolul este completat de Mario Fresh, vocea tinerei generații. Încheiem zilele de sărbătoare duminică, cu Om la Lună și
cu un spectacol care vorbește, în aceeași măsură, despre trecut și viitor, tradiție și noutate: Irina Rimes și Surorile Osoianu!

„Zilele Orașului înseamnă în fiecare an o atmosferă minunată, pentru că sărbătorim lucrurile frumoase și oamenii de valoare ai orașului. Fiecare ediție ne aduce multă emoție și motive de bucurie, iar anul acesta pregătim un eveniment care să reunească în centrul orașului toate generațiile de pietreni în trei zile de sărbătoare. Vă invit să ne bucurăm împreună de comunitatea noastră!” a declarat primarul Andrei Carabelea.

În toate aceste zile ne vom bucura și de artiștii din Piatra-Neamț, de familiile frumoase care serbează 50 de ani de căsnicie și elevii și dascălii cu performanțe deosebite în educație.

Vă invităm să petrecem împreună la Piatra Fest 2024!

Admin
de Admin iunie 3, 2024 22:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns