Persoane condamnate definitiv, depistate de polițiști și încarcerate

Admin
de Admin decembrie 6, 2018 13:40

Doi bărbați de 83, respectiv 36 de ani și un tânăr de 26 de ani au fost conduși și încarcerați de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Miercuri, 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Tămăşeni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria  Roman  la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

În fapt, la data de 11 martie 2015, acesta a condus o autoutilitară pe DJ 201 C, iar în localitatea Tămăşeni a surprins şi accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un bărbat de 83 de ani, din Borlești, pe numele căruia era emis un mandat de executare al pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani și 8 luni de închisoare,  pentru comiterea infracțiunii de omor.

În fapt, la data de 11 aprilie 2018, bărbatul a exercitat acte de violență asupra soției sale, cauzându-i leziuni ce au determinat decesul acesteia.

Tot ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman  au depistat în localitatea Boteşti, un tânăr, de 26 de ani, din  Roman, pe numele căruia era emis de Judecătoria Roman, un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta  era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 10 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului,  constând în aceea că în noaptea de 4 – 5 martie 2017,  a condus un autovehicul în localitatea Săbăoani, având o îmbibaţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cele trei persoane au fost conduse şi încarcerate de poliţişti la Penitenciarul Bacău.


Admin
de Admin decembrie 6, 2018 13:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.