Patru persoane reţinute de poliţişti după ce s-au luat la bătaie

Admin
de Admin iulie 23, 2018 12:02

Vineri, 20 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie  Rurală Ştefan cel Mare, au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani şi trei tineri de 19, 20 şi 21 de ani, toţi din localitatea Girov, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că între mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, din Girov, au existat discuţii contradictorii, care au degenerat într-un conflict şi pe fondul căruia s-au lovit reciproc.

În urma altercaţiei, 2 tineri de 21, respectiv 17 ani şi o tânără de 19 ani, toţi din Girov, au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare. În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 38 de ani, s-a dispus extinderea cercetărilor şi cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Acestea au fost încarcerate în arestul IPJ Neamţ, iar astăzi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iulie 23, 2018 12:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt