Parfumuri și cosmetice contrafăcute confiscate de polițiști

Admin
de Admin martie 1, 2019 11:38

Peste 70 de produse cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani.

Miercuri, 27 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat pe raza localității Săbăoani, un bărbat, de 43 de ani, din Iași, care deținea, în vederea comercializării, produse cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute.

Întrucât nu au fost identificate contracte de licenţă cu titularii dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcilor înregistrate, peste 70 de produse cosmetice, în valoare de 3.000 de lei, au fost ridicate de polițiști în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de  punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

”Aducem în atenție opiniei publice faptul că, în conformitate cu art. 90, lit. b) din Legea 84/1998 constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 la 150.000 lei, punerea fără drept în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.  Acțiunile polițiștilor vor continua, în contextul în care prevenirea și combaterea evaziunii fiscale reprezintă o preocupare constantă a Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț”, informeaza IPJ Neamț.


Admin
de Admin martie 1, 2019 11:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget