Pagube importante în urma unui incendiu la o locuinţă din comuna Români

Admin
de Admin mai 14, 2018 11:26

Duminică, 13 mai, la ora 00:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în comuna Români, sat Siliştea.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijiniți și de patru voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Buhuşi și Români.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars cca. 130 metri pătrați din acoperișul, realizat din lemn cu învelitoare din tablă, mansarda necompartimentată, confecţionată din lemn şi materiale termoizolante, cu o suprafaţă de cca. 150 metri pătraţi, acoperişul camerei centralei termice cu o suprafaţă de 8 metri pătraţi şi cca. 100 kg articole de îmbrăcăminte depozitate în mansardă.

Soţia proprietarului a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD, refuzând transportul la spital.


Admin
de Admin mai 14, 2018 11:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns