Ordin de protecție împotriva unui individ care și-a agresat soția și copilul

Admin
de Admin februarie 10, 2020 13:37

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, bănuit că și-ar fi agresat și amenințat soția și fiul. Cel în cauză a fost  introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 7 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 55 de ani, din Borlești, ar fi provocat scandal la domiciliu și ar agresat-o pe soția acestuia, atât fizic cât și verbal. De asemenea, cel în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență fiului său, de 27 de ani și ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței.

Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă în prezența polițiștilor, acesta a fost condus la sediul poliției.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației in vigoare!


Admin
de Admin februarie 10, 2020 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]