O femeie din Tg. Neamț a dat foc la prăznicarul unei biserici din Valea Seacă

Admin
de Admin martie 18, 2020 16:40

Poliţiştii au identificat, în urma investigaţiilor desfășurate, o femeie de 39 de ani, din Tg. Neamț, cercetată pentru incendierea anexei unei biserici.

La data de 16 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au incendiat prăznicarul unei biserici din localitatea Valea Seacă. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg. Neamţ, care au lichidat incendiul. Specialiștii au stabilit drept cauză preliminară folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În cadrul activităților de cercetare desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț au conturat ipoteza comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani. Aceasta a fost depistată pe raza localității Sacalușești, fiind dispărută din data de 6 martie 2020.

La data de 17 martie, în urma documentării activității infracționale, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin martie 18, 2020 16:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]