O femeie din Tașca împreună cu fiica de 4 ani sunt căutate de familie

Admin
de Admin noiembrie 16, 2021 14:51

O femeie din Tașca împreună cu fiica de 4 ani sunt căutate de familie

La data de 15 noiembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizaţi de către un bărbat de 40 de ani, din Tașca, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, soția sa MĂRIUȚA PETRUȚA MIHAIELA, în vârstă de 21 ani, a părăsit în mod domiciliul împreună cu fiica sa, MĂRIUȚA ANA MARIA, în vârstă de 4 ani și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente Măriuţa Petruţa Mihaiela: înălţime – 1.60 -1.69 m, greutate – 80-89 de kilograme, păr brunet, lung, ondulat, ochi căprui.

La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată cu o bluză roșie-vișinie, geacă neagră,  pantaloni tip colanţi, negri cu model roz, fiind încălțată cu ghete negre ce prezintă două dungi albe dispuse orizontal pe exterior

Semnalmente Măriuţa Ana Maria: înălţime – 70-79 cm,  greutate – 20-29 de kilograme, păr castaniu, lung, ondulat, ochi albaștri.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un geacă din fâș mov, pantaloni tip jeans, pe cap purta o căciulă albă, fiind încălțată cu cizme bleumarin.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Tașca și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de femeia în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.


Admin
de Admin noiembrie 16, 2021 14:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget