O fată de 18 și un puști de 14 ani au tâlhărit un bătrân din Tg. Neamț

Admin
de Admin februarie 26, 2021 14:36

O fată de 18 și un puști de 14 ani au tâlhărit un bătrân din Tg. Neamț

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. O tânără a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în scara unui bloc din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de o tânără în vârstă de 18 ani și un minor de 14 ani, ambii din Vânători-Neamț, care l-ar fi deposedat prin acte de violență de 47 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânăra a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul acestei zile, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin februarie 26, 2021 14:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget