Nu i-a plăcut arestul la domiciliu și a ajuns în arestul poliției

Admin
de Admin iulie 23, 2021 11:54

Nu i-a plăcut arestul la domiciliu și a ajuns în arestul poliției

La data de 22 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la aceeași dată, de Judecătoria Roman, pe numele unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din Roman.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât persoana în cauză nu a respectat obligațiile stabilite, fiind depistat de polițiști în noaptea de 16 spre 17 iulie, în afara imobilului în care executa măsura preventivă a arestului la domiciliu, polițiștii au sesizat instanța care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evadare.

Tânărul a fost depistat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Reamintim că din data de 21 mai 2021, prin intrarea în vigoare a Legii privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale, încălcarea de către persoana aflată în arest la domiciliu a obligaţiei de a nu părăsi imobilul ori nerespectarea de către aceasta a itinerarului sau a condiţiilor de deplasare constituie infracțiunea de evadare, urmând a se aplica regulile privind concursul de infracțiuni.


Admin
de Admin iulie 23, 2021 11:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns