Nemţeni urmăriți penal pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune prin metoda “Accidentul”

Admin
de Admin noiembrie 24, 2017 12:04

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani și ai Postului de Poliție au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune din metoda Accidentul și o tentativă de înșelăciune. Față de acestea, polițiștii au început urmărirea penală și au înaintat cauzele către parchet.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Crăcăoani şi Postului de Poliţie Crăcăoani au identificat doi bărbați de 24 și 32 de ani, încarcerați în penitenciare și șase persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, toate fiind bănuite de săvârșirea faptelor, sub diferite forme de participație.

Cele două persoane încarcerate s-au recomandat drept avocaţi sau procurori și sub această calitate oficială au solicitat telefonic bani de la victime, susţinând că rude apropiate ale celor contactaţii ( fiică, fiu etc.) au fost implicate în accidente rutiere şi au nevoie urgentă de bani pentru a putea scăpa de pedeapsă. Astfel, victimele erau convinse să remită sumele de bani unor persoane străine (complici), care s-au prezentat la domiciliul lor pentru a ridica sumele de bani, în cauze fiind creat un prejudiciu de peste 40.000 de lei.

Polițiștii au documentat întreaga activitate infracțională și au înaintat cauzele unităților de parchet competente, cu propunerea de trimitere în judecată.


Admin
de Admin noiembrie 24, 2017 12:04
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget