Nemţeni condamnaţi la închisoare depistaţi de poliţişti

Admin
de Admin octombrie 1, 2018 13:59

În perioada 28-30 septembrie, la nivelul IPJ Neamţ a fost organizată şi efectuată o acţiune de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală, pe linia punerii în executare a mandatelor, a sentinţelor penale, a mandatelor europene de arestare precum şi a depistării persoanelor dispărute.

Astfel, la data de 28 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat pe strada Fabricii,  un romaşcan de 31 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt,  la data de 06.04.2015, bărbatul ar fi deposedat prin acte de violenţă o femeie, din Roman, de geantă şi de 250 de lei.

La data de 28 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Neamţ au depistat pe strada Progresului, din Piatra Neamţ un localnic de 31 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, 3 luni şi 10 zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 4.09.2017, bărbatul a pătruns, fără drept, într-un imobil din Piatra Neamţ, de unde au sustras un seif metalic, ce conţinea 8.000 de lei, 150 de euro şi bijuterii din aur.

La data de 28 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun,

pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Piatra Neamţ l-a condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului.

Toți cei trei bărbaţi au fost conduşi şi încarceraţi de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

La data de 30 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ au depistat în localitatea Pânceşti, jud. Neamţ, un tânăr de 17 ani, împotriva căruia Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru un an, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 13.11.2015, i-a smuls unei persoanei vătămate telefonul mobil din mână, după care a împins-o pentru a nu fi urmărit.

Acesta a fost condus şi introdus în Centrul Educativ Târgu-Ocna.


Admin
de Admin octombrie 1, 2018 13:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.