Motocompresor furat din Germania, descoperit în România

Admin
de Admin aprilie 22, 2021 13:24

Motocompresor furat din Germania, descoperit în România

Poliția Română, cu sprijinul EUROPOL și în cooperare cu autorități de aplicare a legii din 15 state europene și un stat non-european, a acționat în sistem integrat, pentru combaterea criminalității contra patrimoniului.

În județul Neamț, în urma operațiunii „TRIVIUM”, a fost indisponibilizat un motocompresor susceptibil a fi sustras din Germania.

La data de 15 aprilie, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț în colaborare cu cei ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, au acționat în sistem integrat în cadrul operațiunii „TRIVIUM”, care a vizat identificarea unor bunuri, care provin din comiterea de infracțiuni, precum și a persoanelor care le dețin.

Astfel, la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din Roman, polițiștii au identificat un motocompresor.

În urma verificărilor efectuate și a cooperării cu autoritățile judiciare din Germania, s-a stabilit că acesta ar fi fost sustras din Germania, fiind indisponibilizat de polițiști.

Din cercetările preliminare a reieșit că, în cursul lunii aprilie 2021, bărbatul în cauză ar fi achiziţionat bunul din municipiul București.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.


Admin
de Admin aprilie 22, 2021 13:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns