Minoră de 17 ani dispărută de acasă

Admin
de Admin decembrie 12, 2017 11:56

Minora disparuta de acasaPolițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați în data de 9 decembrie, despre faptul că minora Macovei Ana Maria Luiza, de 17 ani, din Dumbrava Roșie a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că minora a plecat de la domiciliu în noaptea de 7 – 8 decembrie, fără să spună părinților, având asupra ei acte de identitate, câteva obiecte de îmbrăcăminte și obiecte de îngrijire personală.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,55 – 1,60 m, greutate circa 50 kg, păr lung, drept, şaten, faţă ovală, ochi căprui.

La momentul dispariţiei minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde, pantaloni de blug culoare albastru, încălţată cu adidaşi de culoare neagră şi poartă un rucsac de culoare verde.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Admin
de Admin decembrie 12, 2017 11:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget