Minor abuzat la Roznov în plină stradă

Admin
de Admin mai 26, 2020 18:21

Minor abuzat la Roznov în plină stradă

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta.

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se afla pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.

În referire la afirmația potrivit căreia polițiștii ar fi fost sesizați privitor la aceste aspecte, facem precizarea că niciun polițist din cadrul Poliției orașului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Astăzi, 26 mai, tânărul de 18 ani, din orașul Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

DGASPC Neamț ia atitudine în cazul minorului abuzat

Filmul abuzului petrecut la Roznov este șocant, greu de privit și absolut revoltător. În afara abuzului propriu-zis absolut condamnabil este de neimaginat reacția privitorilor care asistă pasivi la acest incident fără să intervină sau fără să solicite sprijinul Poliției. DGASPC Neamț condamnă ferm astfel de atitudini și solicită tuturor să intervină urgent în astfel de situații și să ajute victimele în orice formă pot. Atitudinea pasivă îi face complici și contribuie fiecare dintre ei la distrugerea unor vieți nevinovate.

În acest caz colegii de la Serviciul Copil Maltratat din cadrul DGASPC Neamț s-au autosesizat și vor lua legătura cu Poliția Roznov și serviciul de asistență socială comunitară din localitatea respectivă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Din filmare reiese că este vorba despre abuz fizic, sexual și emoțional motiv pentru care se va propune includerea victimei inclusă într-un program de consiliere psihologică pentru a o ajuta să treacă peste traumele suferite.

Din motive de decență nu vom face publice imaginile apărute pe o rețea de socializare.


Admin
de Admin mai 26, 2020 18:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]