Luni, 19 februarie, Ansamblul Codrii Neamţului din nou în duel „La Măruţă”. Hai să susţinem Neamţul cu un vot!

Admin
de Admin februarie 16, 2018 11:55

codrii neamtului protvAnsamblul Folcloric Codrii Neamtului din Piatra Neamt, coordonat de coregraf Sebastian Coroi, va participa, Luni 19 Februarie 2018 incepand cu ora 15, pentru a 4-a oara, la Duelul Ansamblurilor din cadrul emisiunii „La Maruta” – ProTV.

Ansamblul a participat in prima editie „La Maruta” in data de 11 Decembrie 2017 impresionand cu dinamica si profesionalism dansul popular din zona Neamtului cat si prin frumoasele costume populare si bucatele cu grija alese reprezentative judetului Neamt.

In data de 26 Ianuarie 2018 ansamblul s-a reintors pe platoul emisiunii “La Maruta”, dueland prin dans cu un alt Ansamblu Folcloric din judetul Vrancea, castigand si aducand victorie acasa.

In ziua de  07.02.2018, au  reusit  sa aduca pentru a treia oara victorie judetului Neamt, orasului Piatra Neamt, castigand prin dans, dinamica si entuziasm in fata celor din judetul Bacau, lucru care se datoreaza in mare parte tutror nemtenilor si romanilor de pretutindeni care au votat prin SMS si online in favoarea celor din Neamt.

Astfel , Luni 19 februarie 2018, Ansamblul Folcloric Codrii Neamtului vor intra in direct pentru a 4 a oara, la PROTV – LA MARUTA , incepand cu ora 15:00 pe ringul de dans  in duelul semifinalelor cu un Ansamblu din Bihor .

Codrii Neamtului vor aduce in fata dvoastra un obicei frumos din zona Moldovei si o suita de dansuri .

Va rugam sa ii sustineti fie prin SMS la numarul 1266 cu textul „NEAMT”(cost 0,24 E, inclus TVA, fara diacritice), fie online pe pagina emisiunii.

Votarea se poate face doar in perioada emisiunii: orele 15 – 17 si votul este valid daca sms-ul este scris corect  cu textul NEAMT (fara diacritice) si online pe pagina emisiunii la link-ul: http://lamaruta.protv.ro/voteaza (logare valida doar cu pagina de facebook).

Intregul colectiv al Ansamblul Folcloric Codrii Neamtului s-a pregatit temeinic prin ore si zile intregi de repetitii si inregistrari, din dorinta de a triumfa si de a fi mandria judetului Neamt. Ansamblul a muncit si munceste cu daruire, emotie si speranta pentru a trece de semifinalele din 19.02.2018  si pentru a ajunge in finala din “ Duelul Ansamblurilor “, ce va avea loc pe 26.02.2018

Prin voturile noastre vom arata Romaniei cat de frumos este cantecul si dansul popular de pe plaiurile nemtene.

Vrem ca duelul de Luni 19 Februarie 2018 sa ramana tezaur pentru folclorul nemtean si istorie pentru Romania .

Scopul nostru este sa construim cea mai frumoasa poveste a Ansamblului  si anume sa ajungem in finala duelurilor din emisiunea La Maruta de la PROTV sis a aducem trofeul acasa la Neamt .

Dorim sa aratam Romaniei cat de frumoasa este traditia, dansul si portul popular moldovenesc din tinuturile Neamtului .

Si doar cu ajutorul voturilor dvoastra vom reusi sa aducem Victoria acasa la Neamt.

Dragi nemteni si romani de pretutindeni sustineti ne Luni 19.02.2018 incepand cu ora 15:00 la PROTV si noi va aducem trofeul acasa . Va multumim tuturor pentru sustinerea de pana acum pentru prezent dar si pentru viitor, pentru aplauzele si aprecierile voastre . Voi toti sunteti castigatori impreuna cu noi, pentru ca am castigat o istorie, o traditie, un folclor frumos curat si nealterat .

Codrii Neamtului danseaza pentru voi ! Va multumim si va iubim !

Cu stima si consideratie,

profesor coregraf Sebastian Coroi


Admin
de Admin februarie 16, 2018 11:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget