Locuitorii comunei Mărgineni vor avea acces la gaz natural în curând

Admin
de Admin martie 20, 2024 09:15

Locuitorii comunei Mărgineni vor avea acces la gaz natural în curând

După lungi aşteptări, demararea lucrărilor pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale în comuna Margineni este posibilă. Primarul comunei, Vasile Rotariu, a semnat contractul de finanţare pentru acest proiect major, care va aduce beneficii semnificative comunităţii.

Primarul Rotaru a semnat contractul de finanţare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, marţi, 19 martie 2024. Acest contract, în valoare de aproape 9.000.000 de lei, marchează o victorie importantă pentru comunitatea Margineni. Rotaru a subliniat că acesta este unul dintre cele mai mari și importante proiecte de investiţii finanţat la nivelul comunei şi reprezintă o realizare deosebită pentru toţi cei implicaţi.

„Am semnat contractul de finanţare pentru  aducerea gazului natural în Mărgineni și Hoisești, un pas esenţial în îmbunătăţirea calităţii vieţii comunei noastre. Acest proiect marchează o realizare semnificativă pentru noi şi este rezultatul efortului susţinut al echipei mele şi al partenerilor implicaţi. După o lungă şi anevoioasă cursă începută în septembrie 2020, vedem astăzi împlinirea unei dorinţe importante a locuitorilor dar mai ales a tinerelor familii din comună. Acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuţia fiecăruia dintre voi. Vă mulţumesc din suflet pentru sprijinul acordat şi pentru încrederea și răbdarea de care ne-am bucurat în tot acest timp. Suntem determinaţi să dăm tot ce avem mai bun pentru binele comunităţii noastre”, a declarat primarul Vasile Rotaru.


Proiectul în valoare de 9. 000.000 de lei este finanţat prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny şi are o perioadă de implementare de 36 de luni. Primarul Vasile Rotariu a dat asigurări că demararea lucrărilor va avea loc cât mai curând posibil, având în vedere că toate studiile necesare au fost finalizate, iar licitaţia pentru execuţie a fost încheiată.

“Continuăm să atragem fonduri pentru modernizarea comunei şi pentru a aduce mai multe beneficii pentru voi, locuitorii noştri dragi.”, a declarant acesta. Această iniţiativă va aduce o schimbare semnificativă în viaţa locuitorilor comunei Margineni, asigurându-le accesul la o resursă esenţială pentru confortul şi dezvoltarea comunităţii.

Admin
de Admin martie 20, 2024 09:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns